MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ekşi: Kazım Kurt'un çağrısı siyasi saflık örneği

CHP Aday Tanıtım Toplantısı’nda “Türkiye’ye milliyetçiliği öğrettiğimiz için MHP’li dostlarımızdan oy alıyoruz, yine alacağız” diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a MHP’den sert yanıt: Bu tip manipülatif çağrılar, gerçek siyasi arenada ciddiye alınmayacak kadar mesnetsiz olmakla beraber, sadece değişimci aday Kurt'un siyasi itibarını daha da zayıflatacaktır.

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Ekşi: Kazım Kurt'un çağrısı siyasi saflık örneği
28 Ocak 2024 Pazar 13:26

Kazım Kurt’un aday tanıtım toplantısında “MHP’lilerden oy alacağız” sözleri üzerine MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Okan Ekşi oldukça sert ifadelerle Kazım Kurt’u eleştirdi. Kazım Kurt’un açıklamasını manipülasyon olarak değerlendiren Ekşi, “ Aday Kurt'un son katıldığı programda yapmış olduğu çağrısı, siyasi gerçeklerden ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Milli duruşundan oldukça uzak, adeta kısıtlı hayal dünyasının ucube bir ürünü gibi. Kendi siyasi çıkarları için MHP'nin temsil ettiği değerleri hiçe sayarak, figüranı kendisi olan manipülatif bir siyaset oyununa tevessül etmiş” dedi.

Siyasi saflık örneği

Kazım Kurt’un açıklamasının siyasi saflık örneği olduğunu ifade eden Ekşi, açıklamasında şunlara yer verdi:  MHP olarak, Milli duruşumuzdan ve Ülkücü Hareketin ilkelerinden asla ödün vermeyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz. Değişimci Aday Kurt'un kendi kırık kanadından yaptığı bu çağrısı, sadece komik olmakla kalmayıp, siyasi bir saflık örneği ve karşılıksız bir çek yaprağı olarak hafızalarda yerini alacaktır. Aday Kurt'un bu tür çıkışları, sadece toplumun Milli duruşunu kendi siyasi kariyerine feda etme çabasının bir tezahürüdür. Eskişehir halkı ve Milliyetçi Ülkücü Hareket, MHP'nin sağlam duruşunu ve Ülkücü Hareketin temsil ettiği değerlere olan bağlılığını 31 Mart günü değerlendirecek ve gereğini yapacaktır. Bu tip manipülatif çağrılar, gerçek siyasi arenada ciddiye alınmayacak kadar mesnetsiz olmakla beraber, sadece değişimci aday Kurt'un siyasi itibarını daha da zayıflatacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.