Usta gazeteci Kemal Atlan’a ödül

Eskişehir’in usta gazetecilerinden Kemal Atlan, Uğur Mumcu Ödülü’ne layık görüldü. Uzun yıllar DHA Eskişehir Bürosunda görev yapan Atlan, 29 yıllık meslek hayatında ses getiren haberlere imza attı.

Usta gazeteci Kemal Atlan’a ödül
28 Ocak 2024 Pazar 13:40

Tepebaşı Belediyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) tarafından düzenlenen “31.Uğur Mumcu Anma ve Ödül Töreni”nde ödüller sahiplerini buldu. Eskişehirli usta gazeteci Kemal Atlan, basın kategorisinde Uğur Mumcu Ödülü’ne layık görüldü. Atlan ödülü kızı Elif ile birlikte, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan’ın elinden aldı.  Atlan, 29 yıllık meslek hayatında onlarsa ses getiren habere imza attı.  
Uzun yıllar Doğan Haber Ajansı (DHA) Eskişehir Bürosu’nda çalışan Atlan, 1994 yılında o zamanki adıyla Süper TV, bugün ise ES TV olan televizyon kanalında mesleğe ilk adımı attı. 1995 yılında Hürriyet Haber Ajansında, 2000-2001 yılları arasında ise İki Eylül Gazetesi’nde haber müdürlüğü yaptı. Hürriyet Haber Ajansı ile Milliyet Haber Ajansı’nın birleşmesi sonucu kurulan Doğan Haber Ajansı’nda 2001 ile 2018 yılları arasında çalıştı. Altı yıl boyunca Sözcü Gazetesi’nin Eskişehir, Kütahya ve Bilecik Bölge Temsilciliği görevinde bulundu. Emekli ve sürekli basın kartı sahibi olan Atlan evli ve iki kız çocuğu babası.a

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.