MHP İl Başkanı Candemir Eskişehirspor ile ilgili uyarıda bulundu: Kimse ama kimse “ben yaptım” demesin

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Teşkilatı bayramlaştı. Bayramlaşma töreni öncesinde açıklamalarda bulunan İl Başkanı İsmail Candemir, ekonomik durumdan faydalanmak isteyen “rantseverler”e stokçuluğun suç olduğunu hatırlatırken, Eskişehirspor ile ilgili olarak ise “Eskişehirspor siyaset üstüdür. Kimse ama kimse “ben buldum” “ben yaptım” diyerek Eskişehirspor üstünden siyaset yapmasın” dedi.

MHP İl Başkanı Candemir Eskişehirspor ile ilgili uyarıda bulundu: Kimse ama kimse “ben yaptım” demesin
24 Ağustos 2018 Cuma 15:54

Bayramlaşma töreninde bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı İl binasında bir araya geldi. Bayramlaşma töreni öncesinde basın karşısına geçen İL Başkanı İsmail Candemir, partililerin ve Eskişehirlilerin bayramın ı kutladıktan sonra gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öncelikli olarak ülke ekonomisine değinen Candemir, “Ülkemiz dövizdeki tırmanışla ekonomik operasyona maruz kalarak istikrarsızlığa sürüklenmek isteniyor. Papazı bahane ederek, 15 Temmuz’da darbe ile başaramadıkları ihaneti ekonomiyle devam ettirmeye çalışıyorlar.

Bazı rantseverler, son günlerde ekonomide yaşanan dalgalanmaları fırsat bilerek, ürünlerini satmamakta ve haksız kazanç elde etmeye çalışmaktadır. Buradan ülkemizde yaşanan saldırılar karşısında bu tür yolları tercih eden kişi ve kurumlara stokçuluğun kanunen bir suç olduğunu hatırlatıyoruz” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR SİYASET ÜSTÜDÜR

Eskişehirspor ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Candemir, “Transfer tahtası kapalı olan Eskişehirspor 31 Ağustos 2018 tarihine kadar 15 milyon TL para bulma kriziyle yine gündemimiz işgal etmektedir. Kişilere bağlı kalmanın cezasını çeker olduk. Kurumsallaşarak profesyonel ellerde yönetilmenin önemini bir kez daha görmüş olduk. Eskişehirspor kulübü siyasetin üzerindedir. Eskişehirspor’un içinde siyaset olmaz. Eskişehirspor’da çeşitli siyasi fikirlerde, inançlarda, ırklarda yüzbinlerce kişi vardır. Burası bir spor kulübüdür ve siyaset üstüdür. Kimse ama kimse ben yaptım ben buldum diyerek Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmasın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.