Altın kıza Günay’dan ziyaret: Ülkemizin ve şehrimizin gururu oldu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İrlanda Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Sümeyye Boyacı’yı ziyaret etti.

Altın kıza Günay’dan ziyaret: Ülkemizin ve şehrimizin gururu oldu
24 Ağustos 2018 Cuma 16:09

Günay ziyaretinde ‘’Sümeyye çok akıllı, azimli ve çalışkan bir kızımız. Bu başarısıyla hem şehrimizin hem ülkemizin gururu oldu. Ben başta ailesi olmak üzere bu başarıda emeği olan herkesi kutluyorum. Ama en çok Sümeyye kızımızı azmi, kararlılığı, disiplini ve çalışkanlığı için kutluyor herkese örnek olmasını diliyorum. Şimdi tabi hedef Dünya Şampiyonluğu. Bunun için her zaman Sümeyye’nin yanında olacağız. Sümeyye bana milletvekili olma hayalinden bahsetmişti. Bu hayalini de gerçekleştireceğine eminim.’’ Dedi. Günay, Sümeyye’yi şampiyonadan önce de ziyaret etmiş ve başarılar dilemişti. Sümeyye’nin hayalinde bir gün milletvekili seçilmek olduğunu dile getirmesi üzerine Günay TBMM rozetini Sümeyye’ye hediye etmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.