Melih Aydın: Bu intiharlar ekonomik değil diyen zavallılar hepinizi not alıyoruz

Eskişehir’de 5 gün ara ile gerçekleşen iki üniversitelinin intiharına ateş püsküren İYİ Partili Melih Aydın: “Bu intiharlar ekonomik değil, gençler psikolojik olarak yıpranmış değil, hasta onlar' diyerek gerçekleri dile getiremeyen zavallılar! Ya kendi evladınız bu durumda olsa..? Hepinizi not alıyoruz, sizlerle de HESAPLAŞACAĞIZ!

Melih Aydın: Bu intiharlar ekonomik değil diyen zavallılar hepinizi not alıyoruz
22 Ekim 2023 Pazar 11:44

Eskişehir’de son haftada meydana gelen iki genci intihar olayı sonrasında ateş püsküren İYİ partili Melih Aydın, “Eskişehir'de 1 hafta olmadan 2. üniversite öğrencisinin intihar haberi geldi! KYK yurdunda 5. kattan atlayarak yaşamına son verdi. Gençler birbirinize sahip çıkın, 1 kişiyi daha kaybetmeyelim, bu çöküşe sürüklendiğini gördüğünüz arkadaşlarınız için bizlere haber verin, birlikte aşalım bu zor günleri. BİRLİKTE SAVAŞALIM BEN VARIM. Ve siz 'bu intiharlar ekonomik değil, gençler psikolojik olarak yıpranmış değil, hasta onlar' diyerek gerçekleri dile getiremeyen zavallılar! Ya kendi evladınız bu durumda olsa..? Hepinizi not alıyoruz, sizlerle de HESAPLAŞACAĞIZ!” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selda oymak - 7 ay önce
Seni tanımıyoruz sankiii , derdinin gençler olmadığını da biliyoruz çok umrundaysa yanında çalıştırdığın (alışveriş merkezlerindeki oyun alanları ) onlara nasıl davranıyorsun ona bak sen