İbrahim Arslan: Çöküntü hali ne derece büyüktür ki gencecik bedenler, en güzel yıllarında canına kıyıyor

Eskişehir’de son beş günde art arda yaşanan üniversite öğrencilerinin intiharı kenti yasa boğarken, siyasetçilerden de tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP Milletvekili Arslan yaşananları çöküntü ve çaresizlik olarak tarif etti.

İbrahim Arslan: Çöküntü hali ne derece büyüktür ki gencecik bedenler, en güzel yıllarında canına kıyıyor
22 Ekim 2023 Pazar 13:13

Arslan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Öğrenci şehri olarak bilinen şehrimizde, art arda gelen iki evladımızın yaşamından vazgeçtiği haberi, hepimizi derin bir yasa boğmuştur. İçinde bulundukları çaresizlik ve çöküntü hali ne derece büyüktür ki gencecik bedenler, en güzel yıllarında canına kıyıyor. Gençlerimizin yaşadıkları çaresizliğin nedenlerine hep birlikte çözüm üreterek, onlara bugün ve gelecekte insan onuruna yakışır yaşam olanakları sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Hayatını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm yakınlarına büyük bir sabır diliyorum

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.