Mehmet Ektaş: Nebi'ye değil kendinize kızın!

İYİ Parti’nin eski il başkanlarından Mehmet Ektaş, “Nebi’ye bakın kendinizi görün diyerek İYİ Partililere seslendi. Ektaş, “Nebi Hatipoğlu; akıllı adam, İYİ Partideki ilkesizlikten, vefasızlıktan, öngörüsüzlükten, siyasi kimliksizlikren, yönetişimsizlikten, kalitesizlikten doğan boşluğu gördü ve kullandı. Bu durumu yaratanlar asıl suçludur” dedi.

Mehmet Ektaş: Nebi'ye değil kendinize kızın!
03 Kasım 2023 Cuma 10:30

İYİ Parti’nin eski il başkanlarından Mehmet Ektaş Nebi Hatipoğlu’nun İYİ Parti’den istifa etmesi sonrasından sosyal medya hesabından oldukça ağır eleştirilerde bulundu, Ektaş, İYİ Parti’nin Nebi Hatipoğlu’na bakarak kendilerini görebileceğini belirterek şu igfadeleri kullandı: Nebi'ye Bakın Kendinizi Görün! Nebi'ye Değil Kendinize Kızın!

İYİ Partililer, istifa eden Nebi Hatipoğlu'nun arkasından sallıyorlar.

Siz önce kendinize bakın.

Nebi Hatipoğlu; akıllı adam, İYİ Partideki ilkesizlikten, vefasızlıktan, öngörüsüzlükten, siyasi kimliksizlikren, yönetişimsizlikten, kalitesizlikten doğan boşluğu gördü ve kullandı.

Bu durumu yaratanlar asıl suçludur.

Ve Nebi gibi niceleri devam ediyor hala ipin ucundaki havuç peşinde.

Yerel seçimlerde istedikleri olmayınca ya da istediklerini alınca onlarda kendilerine yeni rota çizerler.

Kızgın gözüken İYİ Partililer, Nebi sizin aynanız.

Nebi'ye bakın, kendinizi görün.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.