Konuşulanın aksine Zihni Çalışkan istifa etmedi Hatipoğlu istifa etti

Geçtiğimiz Ağustos ayında AK Parti eski il başkanı Zihni Çalışkan ile İYİ Parti’den istifa eden Nebi Hatipoğlu bir mekanda bir araya gelmiş, bu görüşme sonrasında Çalışkan’ın İYİ Parti’den belediye başkan adayı olacağı konuşulmuştu. Hatipoğlu’nun istifası bir kez daha o görüşmeyi gündeme getirdi.

Konuşulanın aksine Zihni Çalışkan istifa etmedi Hatipoğlu istifa etti
03 Kasım 2023 Cuma 13:04

Uzun süredir beklenen Nebi Hatipoğlu’nun istifasının ardından İYİ Parti ve AK Parti kulisleri hareketlendi. Hatipoğlu’nun AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan bu istifa sonrasında geçtiğimiz ağustos ayında gerçekleşen görüşme bir kez daha gündeme geldi.

Çalışkan’ın istifa edeceğine yorulmuştu

Geçtiğimiz Ağustos ayında Nebi Hatipoğlu ile AK parti eski il Başkanı Zihni Çalışkan bir araya gelmişti. Bu görüşme sonrasında Zihni Çalışkan’ın AK Parti‘den istifa ederek İYİ Parti’ye geçeceği ve belediye başkan adayı olacağına yönelik söylentiler çıkmıştı. Çalışkan ise görüşmeyi doğrularken, sadece bir kahve içtiklerini ve güncel konular ile ilgili olarak sohbet ettiklerini ifade etmişti.

Bu görüşmenin üzerinden 2 buçuk ay geçerken, söylentilerin aksine Zihni Çalışkan istifa etmezken, Nebi Hatipoğlu’nun istifa etti ve şimdide genel kanı Hatipoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği yönünde. O gün ne konuşuldu bilinmiyor ancak bugüne bir katkısı olup olmadığı tartışma konusu oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.