MAGNESİT A.Ş KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Pandemi sürecinde kana olan ihtiyacın artması sebebi ile MAGNESİT A.Ş personelleri farkındalık ve duyarlılık oluşturmak amacıyla, Türk Kızılay Eskişehir şubesi işbirliği ile kan bağışı organizasyonu düzenledi.

MAGNESİT A.Ş KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
15 Aralık 2020 Salı 17:02

              MAGNESİT A.Ş Nemli tesislerinde Türk Kızılay Kan bağış aracında gerçekleşen organizasyonda yaklaşık 60 personel kan bağışında bulundu.

MAGNESİT A.Ş Genel Müdürü Ekrem BULUR; “COVID-19 nedeniyle kan stoklarının tükenebileceğini düşünerek bağışta bulunduk.” Çalışanlarınıngönüllü olarak kampanyaya destek verdiğini aktaran BULUR, benzeri sosyal faaliyetlere bundan sonra da devam edeceklerini belirtti. “Diğer kuruluşlara da örnek olmasını temenni ediyoruz. Düzenlemiş olduğumuz kan bağışı organizasyonumuza yoğun ilgi gösterip, katılım sağlayan personelimize ve bu konuda bizi destekleyen Türk Kızılay şubesine teşekkür ederiz.” dedi.

              Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy ; “Herkesi kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve kan bağışında bulunmaya davet ederek, ”Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Kan bağışında bulunan MAGNESİT A.Ş yönetim ve personellerine teşekkür ediyorum”. dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.