KURT:Cumhurbaşkanı talimat veriyor, savcılık harekete geçiyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt sosyal medya üzerinden Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in fotoğraflarını paylaşarak "Hukuk devletinde olmaması gereken herşey oluyor" dedi.

KURT:Cumhurbaşkanı talimat veriyor, savcılık harekete geçiyor
24 Aralık 2018 Pazartesi 11:33

Halk Tv'de yayınlanan 'Halk Arenası' programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatılmıştı. Akpınar ve Müjdat Gezen sabah saatlerinde evlerinden polis tarafından alındı. Bu gelişme sonrasında sosyal medya üzerinden Metin AK pınar ve Müjdat Gezen'in fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Kazım Kurt, "Cumhurbaşkanı talimat veriyor, savcılık harekete geçiyor, polis ülkenin çok kıymetli iki sanatçısını evlerinden alıyor. Yıllardır hukuk devletinde olmaması gereken her şey oluyor. Direneceğiz, bu çarpık düzeni değiştireceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ukab UKABE - 5 yıl önce
Peki hukuk devletinde demokrasiyi ve sonuçlarını kabul etmemek,cumhuru ihtilal ile tehdit etmek,seçilmiş devlet başkanını ölümle tehdit etmek var mıdır?Bu suçların TCK daki karşılığı nedir?