DSP seçimlere tek başına girecek

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, “Demokratik Sol Parti olarak yerel seçimlere tek başımıza katılacağız” dedi.

DSP seçimlere tek başına girecek
24 Aralık 2018 Pazartesi 13:09

DSP Genel Başkan Yardımcısı Tambova, Gökkuşağı Kafe’de basın mensuplarıyla bir araya gelerek, gündemi değerlendirdi. Yapılan ittifaklara yönelik  eleştirilerde bulunan Tambova, “Yasal olmamakla birlikte, bazı partiler yerel seçimlerde de işbirliği veya ittifaklarla seçime gitmeyi uygun görmekteler. Bu da, aslında bize göre pek çok belirsizliği ve huzursuzluğu da beraberinde getirmekte. Belirlenen adayların ve aday adayı olan kişilerin enerjisini ve heyecanını düşürdüğü gibi, seçmen davranışlarını da olumsuz etkilediği görülmektedir” dedi.

-Kendi adaylarımızla katılacağız-

Tambova, 31 Mart seçimlerine DSP olarak  kendi adayları ile katılacaklarını açıklayarak, aday  belirleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.  Tambova, “Bu seçimler, ülkemiz için olduğu kadar, ayrıca doğup büyüdüğümüz yer olan Eskişehir'imizin geleceğini ilgilendiren çok önemli ve tarihi bir seçim olacaktır.Bizler; bu şehrin menfaatlerini öncelikli gören, belli bir zümreyi değil, bütün Eskişehir'i memnun etmek için çalışacak, iyi niyetli, kendisiyle ve insanlarla barışık adaylarla, hep birlikte bu kentin kaderini belirlemeliyiz. Bu süreçte biz de partimizi temsil edecek adaylarımızı belirlemeye yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

-Eskişehir’e patronluk için değil…-

Eskişehir’in kendileri için her şeyin üzerinde ve mutlaka kazanılması gereken bir yer olduğunu ifade eden Tambova, “Burada, kazanmaktan kastettiğim ise şehrimizi geri kazanmaktır. Eskişehir'i geri kazanmamız, öncelikle mevcut zihniyetin değişmesiyle mümkün olacaktır. Eskişehir'e patronluk için değil, hizmet etmek için seçilecek insanlar gerekmektedir” diye konuştu. 

-DSP’lilerin duruşu belirleyici olacak-

Bu seçimlerde DSP’nin duruşunun belirleyici olacağını kaydeden Tambova, “Bu şehir için elini taşın altına koyan, plan ve projeler geliştiren, doğru ve ortak hedefleri olan kişilerle de, elbet bir noktada yollarımız kesişebilir. Yerel seçim bizim için ideolojik olmaktan ziyade, hizmet odaklı ve kentin geleceğine yöneliktir. Bu anlayışla düşünüp, gerekirse ortak paydaşlarımızla birlikte hareket ederek, en doğru yolu bulacağımızdan eminiz. Herkes şunu bilmelidir ki; sonuca giden yolda, zayıf halka yoktur ve bu seçimlerde DSP'lilerin duruşu belirleyici olacaktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikret - 5 yıl önce
Biz DSP liler bize Ecevit’in emaneti olan Yılmaz Hocamızın yanındayız.Senin bir dolanıp geldiğin parti varya Hoca orada.Parti bizi ilgilendirmez biz Hocamızın 3’lüsünü bozmayız
Avatar
Mehmet Yildiran - 5 yıl önce
Yaziklar olsun Ecevitin mezarda kemikleri sizliyordur.AKP yi acik acik destekliyoruz desenizya su an bolunme digil birliktelik soz konusu iken bu cikis Saray yalakaligi baska izahi yok.