Kurt: Aday olursam büyükşehiri kazanırım

“Daha önce partim ne görev verirse hazırım” diyen Kazım Kurt el yükseltti. Kurt, bu kez aday olması halinde büyükşehir belediyesini kazanacağını savundu.

Kurt: Aday olursam büyükşehiri kazanırım
02 Ocak 2024 Salı 13:37

CHP’de aday tartışmaları Kazım Kurt üzerinden devam ediyor. Daha önce partisinin vereceği her göreve hazır olduğunu belirten Kazım Kurt, Bu kez gazeteci Gürkan Hacır’a verdiği demeçte büyükşehire aday olması halinde kazanacağını söyledi.

Ne Yılmaz Hoca’dan ne de Ataç’tan ses yok

Kazım Kurt seçim çalışmalarına uzun bir süre önce başladı. Şehrin değişik bölgelerine “KAZIM LAZIM” stikerları yapıştırılırken, Kurt’un kendisi de çektiği videolarla Eskişehirlilere hitap ediyor. Kazım Kurt bunları yaparken, Ne Yılmaz Büyükerşen’den, ne de Ahmet Ataç’tan herhangi bir ses çıkmış değil.

Düğüm çözülecek mi?

CHP’nin, 4 Ocak’ta yapılacak PM sonrası Eskişehir’in büyükşehir ve ilçe adaylarını açıklaması bekleniyor. 

PM öncesi Genel Başkan Özgür Özel’in, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile görüşerek, Eskişehir ile ilgili nihai kararı vermesi oldukça yüksek bir ihtimal.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.