Küpeli, Kesikbaş, Hatipoğlu derken Nabi Avcı bir kez daha gündemde

AK Partililer Nebi Hatipoğlu’nun Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakarken, kulisler Nabi Avcı ismi ile çalkalanıyor. Avcı’nın her kesim ile olan yakın teması Avcı’yı Eskişehir adaylığını bir adım öne çıkardı. Erdoğan’ın uzun yıllar danışmanlığını yapan Avcı, Erdoğan’ın Eskişehir için düşündüğü isimlerin başında geliyor.

Küpeli, Kesikbaş, Hatipoğlu derken Nabi Avcı bir kez daha gündemde
22 Kasım 2023 Çarşamba 16:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için üç ismin bulunduğu ifade edildi.

Eskişehir’de dört kez seçim kaybeden AK Parti, Büyükşehir Adayı netleştirmeye çalışıyor. AK Parti, yeni milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile büyükşehir adayı arayışlarını sürdürüyor. Bu ekibe, 7 Kasım’da İYİ Parti’den AK Parti’ye katılan ve ismi Büyükşehir Adaylığı için geçen Milletvekili Nebi Hatipoğlu da katıldı.

Nebi Hatipoğlu, Erdoğan’ın masasındaki isimlerden biri olduğu öne sürülüyor. Hatipoğlu’nun adaylığına kesin bakanların sayısı bir hayli fazla. Cumhurbaşkanı’nın ‘dosyasını’ incelediği bir diğer isim de Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş. 2018’den bu yana ESO Başkanlığı yapan Kesikbaş’ın isminin Erdoğan’ın masasında bulunduğu öğrenildi.

Fakat son günlerde Ankara kulislerinde en çok adı geçen isim Nabi Avcı.  Ak Parti’de bir kesimin “Nabi Abi ismi üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. AK Parti’nin tüm kesimleriyle diyalog halinde olan Nabi Avcı’nın sürpriz aday olarak açıklanması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eseslee - 6 ay önce
Nabi AVCI olmaz çok yaşlandı
Avatar
Erol26 - 5 ay önce
Nabi Avcı ile Nebi Hatipoğlu aday gösterilirse bu şehre yazık olur.
Tek alternatif ve kazanacak Aday Celalettin Kesikbaş ile Tepebaşının kazanacak ismide Hasan Tuç 'tur.
Avatar
es es li - 5 ay önce
nabi avcı bence bu iş için güzel liderlik yapabilecek kapasite de.mansur yavaş sanki ankara da çok mu genç.önemli olan yöneticilik ve liderlik yapabilecek kapasitesi bilgisi birikimi.tabi ki de ona destek olacak ciddi müdürler ve kurul olursa.eskişehir e çığır atlatabilir.bana göre eskişehir merkezi noktada burada ciddi bir endüstriyel sanayi şart.gıda,ilaç.konserve,kozmetik sanayinin malzemelerini işleyen tesisler bu sağlanabilirse.ki nabi avcı bunu kesinlikle sağlatır.emin olun Eskişehir bölgenin dinamosu olur bu konuda.naçizane dışardan gözlemlerim.
Avatar
Türk Yılmaz - 5 ay önce
Bilmem kaç dönem milletvekilliği yaptı da yüzünü halktan bir gördü mü? Bırakınız efendiler, bırakınız beyefendi uyusun