Kim bu belediye tarafından zenginleştirilenler!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Gökmeydan Seçim Ofisi açılışında yaptığı konuşmada tehdit gibi açıklamalarda bulundu. Kazım Kurt, önceki dönemde bazı kişilerin belediye aracılığıyla zenginleştirildiğini belirterek, “Kimin neye kime ne verdiğini ben biliyorum. Sıkışırsak onların hepsini ortaya koyarız” dedi.

Kim bu belediye tarafından zenginleştirilenler!
09 Mart 2024 Cumartesi 16:51

Kazım Kurt kendinden önceki dönemde belediye imkânları ile insanların zenginleştirildiğini belirterek, “Sıkışırsak onların hepsini ortaya koyarız” dedi. Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Biz kimseyi zengin etmek için belediyecilik yapmıyoruz. Hiçbir akrabamız köşeyi dönsün diye belediyecilik yapmıyoruz. Bizim yakınlarımız belediyenin müteahhitliğini yapmıyor. Bunların hepsi onlara ait. Ben biliyorum benden önce 10 yıl yapmışlar. Kimin neye kime ne verdiğini ben biliyorum. Sıkışırsak onların hepsini ortaya koyarız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer solgun - 2 ay önce
Vay Kazım Kurt bu sontajı Kime yapıyorsun Kimin ile ilgili elinde bilgi belge var ise bunu açıklamazsan suç Bu duruma düşersin Zira sen hukukçusun bunları daha iyi bilirsin Lütfen bunu Açıkla açıklamıyorsan o zaman Yalancı durumuna düşersin