CHP İl Başkanı Talat Yalaz AK Parti meclis üye listelerini işaret etti: Kadınlarımız üzerinden algı yapmayın

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, AK Parti’nin Büyükşehir adayı Hatipoğlu’na belediye meclis üyesi aday listeleri üzerinden yüklendi.

CHP İl Başkanı Talat Yalaz AK Parti meclis üye listelerini işaret etti: Kadınlarımız üzerinden algı yapmayın
09 Mart 2024 Cumartesi 17:10

CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un Gökmeydan'daki seçim ofisi açılışında konuştu.  AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hatipoğlu’nun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü üzerinden tartışmaya yaratmaya çalıştığını söyleyen Yalaz, “Meclis üyesi aday listelerine bir bakın. Odunpazarı’nda seçilmesi muhtemel olan sadece iki tane kadın aday var. Tepebaşı’nda seçilebilecek tek bir yerden kadın meclis üyesi yazmamışlar.  Halı sahaya maça gider gibi toplanıp meclise gelecekler. Grup toplantılarında da muhtemelen okey ya da tavla oynarlar.  Kadınlar üzerinden siyaset üretmeye çalışmaları anlamlı değildir. Çünkü bu zihniyetin kadınlara verdiği değeri ve önemi hepimiz biliyoruz. Kadınları sosyal hayattan, toplumsal hayattan, maddi ve manevi bütün hayattan alıp eve kapatmaya çalışan bir zihniyet, kadınlar üzerinden partimize algı yapmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Nazik - 2 ay önce
CHP İl Başkanı meclislere kadınlar girse Zaten siz onların başlarındaki örtüyü çıkartıyorsunuz taciz tecavüz rüşvet CHP'li Belediyelerde olmadı mı 250 bin dolardan haber ver milletvekilinin odasında bulunan 250 bin dolar bundan da bahsetsene kişi önce kendisine karşı dürüst olmalı
Avatar
Ramazan bayramoğlu - 2 ay önce
Bay başkan ibb'de valizlerle sayılan bu paranın akıbeti nedir Onu hiç biliyor musunuz biraz da diyorum ondan bahsetseniz şu milletvekilinin odasında bulunan 250 bin doların akıbeti ne hukukçusun ya avukatsın Ya bir Açıklama yapsana kendi gözündeki merteği görmeyen başkasının gözündeki çapaktan laf ediyor Vay ülkem Vay kimlerin eline kalmış
Avatar
Harun M - 2 ay önce
merkez dışındaki 12 ilçede kaç tane kadın meclis üyesi adayınız var.