KENT KONSEYİ, GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİLERİNE BAŞLADI

Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu tarafından geri dönüşümün önemine dikkat çekmek üzere geçen yıl başlatılan eğitim çalışmaları devam ediyor.

KENT KONSEYİ, GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİLERİNE BAŞLADI
22 Kasım 2017 Çarşamba 11:30


Sunumlar, videolar ve uygulamalı örneklerle desteklenen eğitimler bu yılki eğitim-öğretim yılında ilk olarak Süleyman - Havva Kamışlı İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine verildi.

Eğitimlere katılan Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, geri dönüşüm eğitimleri ile binlerce öğrenciye ulaştıklarını ifade ederek “ Kentimizin geleceğine yönelik yapacağımız en önemli çalışmanın, çocuklarımıza geri dönüşümün önemine dair verilecek eğitimler olduğunu düşünüyoruz. Konseyimizde gönüllü eğitimcilerimiz ve konunun uzmanları ile bu dönem de, eğitimlerimiz devam edecek“ dedi.


Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Şenay Subaşı da eğitimlerin son derece verimli geçtiğini ifade ederek “Çocuklarımızın konuya ilgisini görmek, geri dönüşümün geleceği açısından hepimizi umutlandırıyor” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.