Kazım Kurt: “Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz”

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da doğduğu Seyitgazi’nin Yenikent Köyü’nün en eski öğretmenlerinden Celalettin Yörükçü, Başkan Kurt’u ziyaret etti.

Kazım Kurt: “Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz”
07 Mayıs 2019 Salı 14:38

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt ve Yörükçü eskileri yâd etti. Başkan Kurt’un Eskişehir için önemli çalışmalar yaptığını belirten Yörükçü, “Eskişehir halkı için önemli çalışmalar yaptı. Eğitime, çocuklara, gençlere, kadınlara her zaman öncelik tanıdı. Biz, Kazım Kurt ve onun yaptığı çalışmalar ile gurur duyuyoruz. 31 Mart’ta büyük bir başarıya imza attı. Yeniden Odunpazarı Belediye Başkanı seçildi. Yeni dönemde de başarılarının devam etmesini diliyorum” dedi.

Celalettin Yörükçü’ye ziyareti için teşekkür eden Başkan Kurt, “Yenikent Köyü Eskişehir’in okuma yazma oranın en yüksek olduğu köylerden biri. Benim çocukluk ve gençlik dönemlerimde bile en çok üniversite öğrencisi olan köylerdendi. Köyde yaşayan herkes öğretmenlere sevgi ve saygı duymuştur. Öğretmenlerimizin fedakarlıkları karşısında onlara çok şey borçluyuz. Benim de eğitime bu kadar önem vermem, bu geleneğin devamıdır. Ben Celalettin Öğretmenime ziyareti için teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdı. Türkiye’de onun gibi eğitim neferlerinin sayısını artmasını diliyorum” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.