Kazım Kurt koca çınarları unutmadı

Odunpazarı Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde kıdemli vatandaşları unutmadı.

Kazım Kurt koca çınarları unutmadı
03 Ekim 2019 Perşembe 17:33

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde kıdemli vatandaşları unutmadı. Dünya Yaşlılar Gününde Koca Çınar Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Kurt, kıdemli vatandaşlarla gün boyu keyifli vakitler geçirdi.

Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde ‘Dünya Yaşlılar Günü’ nedeniyle konuşma yapan Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi olarak ‘önce insan’ felsefesi ile hareket ediyoruz. Biz bütün insanları seviyoruz. Bu devletin yaşlısına meşgul olacak bir ortam hazırlaması gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye’de hiç kimse emekli olduktan sonra huzur içinde yaşıyorum diyemiyor. Çünkü emeklilik, yıllarca hizmet verdikten sonra o emeklerin sefasını sürmek için var. Fakat aldığınız maaş yarıya düşüyor. Fiziken belli gücünüz azalıyor. Tam birilerine muhtaç olduğunuz noktada da devlet ortada olmuyor. Devlet böyle olmalı yaşlılara böyle sahip çıkmalı diye biz belediye olarak bunu göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Başkan Kurt konuşmasında ayrıca ikinci Koça Çınar Yaşam Merkezi’nin yapımına başladıklarının müjdesini verdi. Başkan Kurt “Sizlere söz vermiştik ve ikinci Koca Çınar Yaşam Merkezimizin yapımına başladık. Kısa bir süre içersinde ikinci merkezimizi de açacağız. Daha çok vatandaşımızın bu imkanlardan yararlanmasını istiyoruz. Siz burada olduğunuz sürece biz size yardım edeceğiz. Bu bizim için bir görev. Bu görevi yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada iyi bir kaynaşma sağlandı. Bu kaynaşmayı sağlayan sizin enerjiniz. Enerjiniz hiç bitmesin” dedi.

Başkan Kurt’un konuşmasının ardından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Birgül Alpat “Koca Çınarlarımızı Severim” adındaki şiirini okudu. Daha sonra Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi (Oyunpazarı) öğrencileri kıdemli vatandaşlara sürpriz yaptı. Oyunpazarı minikleri, Koca Çınarların Dünya Yaşlılar Gününü kutladı. Koca Çınarlar için pasta hazırlayan minikler Başkan Kurt ve yaşlılar ile birlikte pastayı kestiler.

Program kapsamında son olarak Koça Çınarlar ve Başkan Kurt, Ud ve Gitar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.