KAMUOYU ÜLKÜ OLACAKLARINI YANLIŞ TANIYOR

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Kazım Aksoy basın mensuplarıyla buluştu. 

KAMUOYU ÜLKÜ OLACAKLARINI YANLIŞ TANIYOR
23 Temmuz 2019 Salı 13:37

Türk Basınında sansürün kaldırılışının 111’inci yıl dönümünü kutlayarak sözlerine başlayan Aksoy,  Gazetecilerin kendileri açısından değerinin büyük olduğunu söyledi. 

Ülkü Ocaklarının kamuoyunda yanlış tanındığını ifade eden Başkan Aksoy,  “Tanınmadan, tanımlanma problemi söz konusu. Şiddet yanlısı olarak üzerimize atılan bir çamur var. Algı operasyonu söz konusu. Ülkedeki asayiş ve terör olayları hiçbir zaman Ülkü Ocaklarından çıkmamıştır.  Ülkücü Hareket 71 yıllık siyasi tarihinde sürekli ne olduğunu değil ne olmadığını anlatmaya çalışan bir sivil toplum hareketidir. Yeni süreçte bizler ne olduğumuzu anlatacağız” dedi. 

Aksoy milliyetçi çevreci bir politika izlediklerini aktararak, “Sokak hayvanlarımız için mama ve su yardımında bulunduk” diye konuştu. Başkan Aksoy ayrıca, "Bizim ocak olarak hedefimiz gelecek seçim değil gelecek nesil" ifadelerinde bulundu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.