Kadir Çalışıcı: Eskişehirspor futbolun kuvayi milliyesidir

Sabahattin Tetik’in Eskişehirspor başkanlığı için yaptığı basın açıklamasında görüşlerini belirten Eskişehir eski valilerinden Kadir Çalışıcı, Eskişehirspor’un futbolun kuvayi milliyesi olduğunu belirterek, “Eskişehirspor’da çözüme kavuşmak için şehir mutabakatı şart” dedi.

Kadir Çalışıcı: Eskişehirspor futbolun kuvayi milliyesidir
26 Eylül 2019 Perşembe 15:25

Çalışıcı konuşmasına toplantıyı bir istişare toplantısı olarak zannettiğini belirterek başladı. Çalışıcı şu ifadeleri kullandı: Ben öncelikle konun ne olduğunu bilmeden geldim. Arkadaşlarımızdan bir saat önce bir telefon aldım. “Eskişehirspor ile ilgili bir istişare toplantısı var” dediler. Ben, konu Eskişehirspor olunca koşa koşa gelirim. Konuyu bilmediğim için arkadaşlarımızın planlarını programlarını da bilmiyorum. Böyle zamanlarda göreve talip olmak her babayiğidin harcı değildir. Cesaretleri için kendilerini takdir ediyorum. Ancak ortada bir kriz var. Bu krizin yönetilmesi gerekiyor. Dolayısıyla Eskişehir’deki bütün kesimlerini temsil edecek bir yönetim şart. Eskişehirlilerin güvenlerine layık olacak bir yönetim gerekiyor. Biliyorsunuz talip olunuyor ancak daha sonra sorunlar çıkıyor. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım teşebbüsleri hayırlara vesile olur. Şehri kurtarmak şart. Milletler sıkıntıya düştüğünde milli mutabakat aralar. Şehirde böyle; bir sıkıntı olursa şehrin mutabakatını sağlamak lazım. Hiç kimse Eskişehirspor’a yardımcı olmayacağım demiyor. Ancak iş başa düştüğünde o şekilde olmuyor ve yönetim kaderi ile baş başa kalıyor. Bence isimlerden ziyade resmi ortaya koymak lazım, ilkeleri ortaya koymak lazım. Çünkü insanlar yardım ederken paralar çar çur ediliyor diye yardım etmiyorlar. İyi düşünülmesi gerekiyor.. Bir abi olarak fikirlerimi sunuyorum. Eskişehirspor takımı sadece spor takımı değildir. Spordan başka bir şeydir. Eskişehirspor Türkiye’de futbolun kuvayi milliyesidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.