Japon Deprem uzmanı Moriwaki Eskişehir’e geliyor

Japon deprem uzmanı Moriwaki, 13 Aralık’ta inşaat mühendisi, mimar ve diğer sektör profesyonellerinin katılımıyla Eskişehir’de seminer verecek.

Japon Deprem uzmanı Moriwaki Eskişehir’e geliyor
11 Aralık 2023 Pazartesi 10:41

KYK Yapı Kimyasalları, Eskişehir’de sektör profesyonellerine, doğru ürün seçimi ve uygulamaları hakkında eğitimler vererek, depreme karşı farkındalığı ve bilinci artırmak hedefiyle, deprem uzmanı Moriwoki’nin konuşmacı olarak katılacağı bir etkinlik düzenleyecek. Seminer, 13 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek.

KYK Yapı Kimyasalları, “Yeniden Hep Beraber Ayağa Kalkıyoruz” mottosuyla Japon felsefesi olan Kintsungi’den ilhamla hayata geçirdiği proje kapsamında, yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki ile deprem bölgesindeki illerde deprem ve bina güçlendirmesiyle ilgili eğitim seferberliği başlatmıştı.  KYK Yapı Kimyasalları Deprem Eğitim TIR’ı “Kaşif” ve Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki proje kapsamında 12 ilde bilinçlendirme çalışması yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.