İYİ Parti vatandaşlarla buluştu

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Dr. Arslan KABUKCUOĞLU, Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna ve ilçe yöneticileri ile birlikte 75. Yıl Mahallesi'nde kahvehane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

İYİ Parti vatandaşlarla buluştu
21 Şubat 2022 Pazartesi 12:35

Ortak derdin hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı olduğunu söyleyen KABUKCUOĞLU, "Ekonomide yaşananlar ortada. Kime dokunsak mevcut durumdan şikayetçi. İktidar "zamları ben yapmıyorum" algısı yaratma peşinde. Ama Türkiye tarihinin en yüksek elektrik ve doğalgaz faturaları ile karşı karşıya bırakılan vatandandaş her şeyin farkında. Ülkemiz her vatandaşı refah içinde yaşatacak kaynağa sahipken, insanlarımız günbegün yoksullaşması kabul edilemez. İYİ Parti iktidara geldiğinde vatandaşlarımız neler yapacağımızı soruyor. Genel Başkanımızın her hafta grup toplantımızda açıkladığı projelerimizi anlatıyoruz. Görüyoruz ki bu projeler, milletimiz nezdinde kabul görüyor. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın taleplerini not alıyoruz. Dertlerini ve taleplerini tüm Türkiye'ye duyurmaya devam edeceğiz."dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.