Gençlik Merkezi doğa yürüyüşleri başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezinin her yıl birçok kez düzenlediği doğa yürüyüşleri bu yıl Türkmen Dağı rotası ile başladı.

Gençlik Merkezi doğa yürüyüşleri başladı
21 Şubat 2022 Pazartesi 12:42

Gençlerin spor yapmasına katkı sağlamak ve doğada bir arada vakit geçirmeleri için düzenlenen Türkmen Dağı trekking etkinliği için Gençlik Merkezi önünde buluşan 21 katılımcı Çamlıca Mahallesine (köyü) giderek yürüyüşe başladı. Yaklaşık 15 kilometrelik rotada yürüyen gençler, 1826 metrelik rakıma sahip zirveye yaklaştıkça karlı patikada yürüme şansını da elde etti. Yılın ilk doğa yürüyüşünde gençlere yürüyüş lideri Kağan İlhan gönüllü olarak eşlik etti

Kent merkezinde gençlerin gelişimi ve ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyen Gençlik Merkezi, talepler doğrultusunda doğa yürüyüşlerinin de devam edeceği müjdesini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.