İYİ PARTİ KAZIM KURT’U ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş ile Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt bir süre misafirleri ile sohbet etti.

İYİ PARTİ KAZIM KURT’U ZİYARET ETTİ
23 Aralık 2019 Pazartesi 15:12

Başkan Kurt’a Eskişehir ve Odunpazarı Halkı için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Ektaş, Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Odunpazarı Belediyesi’nin başarılı çalışmaları hayata geçirdiğini dile getiren Ektaş, “Başkan Kazım Kurt, birçok belediye tarafından örnek alınması gereken çalışmalar yapıyor. Eskişehir ve Odunpazarı Halkı için yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş ve Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna’ya ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin katılımcı, demokratik bir belediye olduğunu kaydetti. Başkan Kurt, Eskişehir ve Odunpazarı Halkı için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.