İYİ Parti ilçe başkanına evinin önünde saldırı

İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş evinin önünde saldırıya uğradı.

İYİ Parti ilçe başkanına evinin önünde saldırı
18 Temmuz 2023 Salı 12:22

İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Toptaş'a fiziki saldırıda bulunuldu. Toptaş'a saldırı evinin bahçesinde  yapıldı. 17 Temmuz'da gerçekleşen saldırının Sivrihisar Camii müezzinin olduğu belirilirken İYİ Parti tarafından yapılan açıklamada aynı şahsın daha öncede Toptaş'ı evini yakmak ve öldürmekle tehdit ettiğiği belirtilerek, yetkililer göreve davet edildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Osman Burnaz adında Sivrihisar Camiinde sözde müezzin olarak çalışan bu kişi, daha önce de İlçe Başkanımız Recep Toptaş’a, “İktidara gelemezsiniz, boşuna çalışma” diye hakaret etmiş ve Recep Toptaş’ın evini yakacağını, kendisini de öldüreceğini söylemiştir.

Olay günü evinin bahçesinde karısıyla birlikte oturan Recep Toptaş’a el işaretiyle hakaret eden bu kişi, Sayın Toptaş’ın itiraz etmesi üzerine önce Toptaş’ın hanesine tecavüz etmiş, daha sonra Toptaş’ı ağır şekilde darp etmiştir.

Bununla da yetinmeyen gözü dönmüş saldırgan, olay yerine yakın olan bir minibüs durağının tahtalarını sökerek, komşulara da saldırmıştır.

İYİ Parti İl Teşkilatı olarak İlçe Başkanımız Sayın Recep Toptaş’ın arkasında olduğumuzu belirtiyor, bu aşağılık saldırının arkasındaki muhtemel hain odakların aydınlatılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.