İYİ Parti İl başkanı Ulucan: 134 üye istifa etmiş, 247 yeni üye partimize kayıt olmuştur

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, iddia edilen istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Büyüklerimizin de söylediği gibi “Aslı Yok Yaylasında 200 koyunum var” diyerek kendilerini muktedir olduklarını zanneden yapıdaki insanlara, bir dönem sahip oldukları bütün makam ve sıfatların İYİ Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından aldıklarını unutmamaları gerektiğini hatırlatırız" dedi.

İYİ Parti İl başkanı Ulucan: 134 üye istifa etmiş, 247 yeni üye partimize kayıt olmuştur
22 Kasım 2023 Çarşamba 13:16

Ulıcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Son zamanlarda basında ve kamuoyunda İYİ Parti’de yaşanan istifaların abartılarak, partimiz aleyhinde bir algı oluşturulmaya çalışıldığı görülmektedir.

Sürekli yalanlar söylediği için görevden alının bazı kişiler öncelikle en az 700 kişiyle istifa edeceklerini açıklamış, daha sonra bu yalanı revize ede ede 200 kişiye kadar düşürmüştür. Ancak internetin bulunduğu günümüzde yalancının mumunun yatsıya kadar bile yanmadığı unutulmuştur. Belli ki yalanlar söylediği için görevden alınanlar, istifa ederken de bu yalanlarına devam etmektedirler.

2 Kasım – 21 Kasım itibarıyla partimizden istifa eden üye sayısı 134’tür. 22 Kasım günü ise 8’i Odunpazarı İlçemizden olmak üzere 9 kişinin istifa ettiği tespit edilmiştir.

Ortada birilerinin iddia ettiği gibi 700 kişinin, 500 kişinin veya 200 kişinin istifasını verdiği toplu bir istifa girişimi yoktur.

Bu süre zarfında 247 yeni üye kaydımız olduğu da görülürse, İYİ Parti’nin üye sayısının azalmadığı, bilakis arttığı görülecektir.

Büyüklerimizin de söylediği gibi “Aslı Yok Yaylasında 200 koyunum var” diyerek kendilerini muktedir olduklarını zanneden yapıdaki insanlara, bir dönem sahip oldukları bütün makam ve sıfatların İYİ Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından aldıklarını unutmamaları gerektiğini hatırlatırız.

Beklentileri ve şahsi çıkarları karşılanmayanların yeni yerlere yelken açmalarına alışkınız. Bu kişilerin “Temiz toplum, Temiz Siyaset” hedefimizle bağdaşmadıkları açıktır.

İYİ Parti olarak şahsi çıkar ve menfaatlerinin peşinden koşanlarla değil, “Hedefimiz net, Pusulamız Millet” diyenlerle birlikte yolumuza devam etmekteyiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.