15’inci Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e verildi

Eğitim-İş Sendikası Antalya Şubesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 15’inci Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e verildi.

15’inci Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e verildi
22 Kasım 2023 Çarşamba 14:40

Millet mekteplerinin açılışı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmen unvanı verilişinin 95'inci yılında, 15'inci Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak korunmasına yönelik çalışmaları sebebiyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e verildi.

Antalya AKM Perge Salonu’nda düzenlenen törende Büyükerşen'in ödülünü Başkan Vekili Mustafa Önder aldı. Önder törende yaptığı konuşmanda anlamlı ödül için teşekkür ederek, “Atatürk ilkelerine bağlı Cumhuriyet sevdalısı siz değerli eğitimciler; laik demokrat, insan haklarına saygılı, daha iyi yaşanabilir bir gelecek için Cumhuriyetimizin güvencesi evlatlarımız sizlere emanettir. Gerek vizyonu, gerekse misyonuyla örnek alınan, ulusal ve hatta uluslararası başarılarıyla takdir toplamış, yurt çapında ulusun her bir noktasında hizmette görev alan on binlerce öğrenci yetiştirmiş, yaşamı insana hizmetle geçen, önce insan ve eğitim diyen insanı merkeze koymuş, öncelikle Eskişehir ve ardından yurt sevdalısı Sayın Hocam Yılmaz Büyükerşen’in önem arz eden ödülle taltif edilmesi gurur vericidir. Başöğretmen Atatürk Onur Ödülünü Yılmaz Hocam adına alırken, şahsım ve öğrencisi olmaktan şeref, vekili olmaktan gurur duyduğum Büyükşehir Belediye Başkanım Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in saygı, selam ve sevgilerini sunuyor, sizleri muhabbetle kucaklıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından tören çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.