İYİ PARTİ GAZETECİLERİ UNUTMADI

İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle gazeteciler ile bir araya geldi.

İYİ PARTİ GAZETECİLERİ UNUTMADI
08 Ocak 2020 Çarşamba 13:53

Kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelen İYİ Parti İl Yönetimi gçalışan gazeteciler günü kutladı. İl Başkanı Mehmet Ektaş çalışan gazeteciler günü ile ilgili olarak yaptığı konuşmada, “Dünya Çalışanlar Gazeteciler Gününe” iki gün kala bu özel günüzü kutluyoruz. Genel olarak gazetecilik özel de de yerel gazeteciliğin çok zor şartlar altında gerçekleştirdiğinizi biliyorum. Yapmış olduğunuz işlerin riskleri ve zorlukları iklim koşullarından, siyasi iktidar baskılarına kadar her türlü riskle karşı karşıyasınız ama moral ve motivasyonuzu hiçbir şekilde kaybetmeden halkın haber alma özgürlüğünü tatmin edecek çalışmalar yapıyorsunuz.Eskişehir yerel basını Türkiye’ye örnek çalışmaları ile çalışmalarını sürdürüyor. Ortaya koyduğunuz performans övgüye değer. Önümüzdeki yılın çalışan gazeteciler için her türlü riskten uzak olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Ektaş,  bir gazetecinin İYİ Parti’de kongre sürecini hatırlatarak yeniden aday olup olmayacağı sorusu üzerine “İl başkanlığı adaylığı için şuanda çok erken. Öncelikle delege yapısının oluşması gerekiyor. Bizim öncelikli görevimiz delege ve üylerimizin iradelerini sandığa rahatca yansıtmalarını sağlayacak bir seçim yapmayı sağlamak. Daha sonra durumumuz istişare edip yeniden görev alıp almama konusunu değerlendireceğiz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.