EOSB ve ESO yeni yatırım stratejilerini görüştü

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından her ay düzenli olarak yapılan “İstişare Toplantılarının” 2020 yılı ilk toplantısı Eskişehir OSB Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Toplantıda yeni yatırım stratejileri, demiryolu ile limanlara bağlantının Eskişehir’e etkisi, Yüksek Hızlı Tren (YHT) setlerinin şehirde üretilmesinin avantajları gibi konular görüşüldü.

EOSB ve ESO yeni yatırım stratejilerini görüştü
08 Ocak 2020 Çarşamba 13:56

Eskişehir Organize Sanayi Bölge (EOSB) Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya ESO Meclis Başkanı Süha Özbay, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkan Vekili Metin Saraç, EOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Tınas, Denetim Kurulu Üyesi Hikmet Çetin, ESO Başkan Yardımcıları Fatih Düş ile Sinan Özeçoğlu, ESO Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Benli, Gürhan Albayrak, Evren Şahin  ve Muhsin Akbaş katıldı.

EOSB ve ESO’nun birlikte düzenlediği İstişare Toplantısında, Eskişehir’in demiryolu ile limanlara bağlantısının kente yapılacak olan yatırımlara  ve ihracata etkisi, Yüksek Hızlı Tren (YHT) setlerinin Eskişehir’de üretilmesinin Türkiye ve Eskişehir için avantajları ve ulaşımda yaşanan aksamalar  ele alındı. Toplantıda ayrıca Eskişehir’e daha fazla yatırım çekmek için yapılacak çalışmalar ile yeni yatırım stratejileri gibi konular görüşüldü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.