İYİ PARTİ EKTAŞ İLE DEVAM DEDİ

İYİ Parti 2. Olağan Kongresi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Mehmet Ektaş yeniden seçilerek, güven tazeledi.

İYİ PARTİ EKTAŞ İLE DEVAM DEDİ
05 Temmuz 2020 Pazar 14:24

Kongrede  partililere seslenen Mehmet Ektaş,  “Ekip çalışmamız devam edecek. Tüm kararları yönetim kurulunda almalı fırsat eşitliği yaratmalıyız. Bu partinin kurulduğundan itibaren, hiç kimseye tapunun kendi üzerinde olduğu düşüncesine fırsat vermemeliyiz ” dedi. 

Tek aday olarak gerçekleşen kongrede konuşan Ektaş, “31 Mart 2019 seçimlerinde Sayın Genel Başkanımızın takdiri ve onurlarıyla şahsıma tevdi edilen kurucu il başkanlığı görevi kapsamında partimizin değerli üyelerini ve diğer arkadaşlarımızı il yönetiminde görev almaları için davet ettim. O günün şartlarında partimize gelip sorumluluk almak isteyen elini taşın altına koymak isteyen il yönetimime, üyelerimize, partimizin tüm paydaşlarına sağlamış oldukları katkı için çok teşekkür ediyorum. Görev aldığımı süre boyunca kısır tartışmalardan uzak durarak, ürettiğimiz projeleri sahaya yansıttık. Eskişehir halkına dokunduk. İYİ Parti üye sayımızda artış sağladık. Sosyal medyada bizi kavga ederken hiç görmediniz. Bizleri partimizi vatandaşlara anlatmaya çalışırken gördünüz” diye konuştu.

Kabukçuoğlu: İYİ Parti Türkiye’nin geleceğidir, ümididir, yarınlarıdır

İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ise, “İYİ Parti Türkiye’nin geleceğidir, ümididir, yarınlarıdır. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkeyi çıkmazlara sokmuştur. Partili Cumhurbaşkanlığı kurulmadan önce diyorlardı ki, işsizlik bitecek, enflasyon bitecek, her şey iyi olacak diyorlardı, şimdi eğitim, ekonomi, dış politika, asayiş hepsi kötü oldu. Bu sistem Türkiye’yi çıkmaza sürüklemiştir. İnşallah İYİ Parti iktidarları bunların üstesinden gelecektir” ifadelerine yer verdi.

Ektaş  başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Adil Küçük

Adnan Türkmen

Ahmet Özpamuk

Alaattin Çiftçi

Ali Altınbaş

Ali Rıza Şahin

Aşkın Ergün

Ayşe Yıldırım Tan

Bekir Ünver

Can Demirbakan

Cengiz Öncü

Çiğdem Baysal

Davut Şahin

Duygu Gökkaya Çalı

Ekrem Koca

Ender Küçükünsal

Ercan Geren

Eren Ekmen

Ersin Budak

Gökçe Yatmaz

Hakan Özkara

Hulusi Ayrancı

İlkgül Özdemirel

İzzet Altın

Kani Ülkümen

Kazım Karaca

Mehmet Demirbaş

Mehmet Tahta

Metin Tiftik

Murat Çetin

Mustafa Tanyeli

Minevver Sezer

Nalan Eren Benakay

Neşat İlhan

Özcan Özgür

Özlem Güngör

Remzi Sarıkaş

Reşat Çobansoy

Saadet Yörükçü

Sadık Can Turan

Serap Diker

Sibel Şenvardar

Süleyman Sırrı Eroğlu

Yunus Aygüzel

Yusuf Ziya Bakırhan

Zafer Kaynak

Zahide Demirbaş

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.