TARIM İŞÇİLERİNİN YARDIMINA BÜYÜKŞEHİR KOŞTU

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, bir yandan kentin tüm alanlarında çalışmalar yürütürken diğer yandan sosyal sorumluluk projelerine de destek oluyor.

TARIM İŞÇİLERİNİN YARDIMINA BÜYÜKŞEHİR KOŞTU
05 Temmuz 2020 Pazar 15:06

Geçtiğimiz günlerdeki aşırı yağmurlar sonucu mağdur olan Karacahöyük Mahallesindeki mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı alanın sular altında kalması sonucu Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede geniş kapsamlı çalışmalara başladı.Eskişehir Valiliğinin koordinasyonunda diğer kurumlarla yapılan işbirliği sonucu çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi,  tarım işçilerinin kaldığı alanın etrafına su girişini önlemek için kanallar açıp yolun kot seviyesini yükseltti.

Ayrıca mevsimlik işçilerin çadırlarının bulunduğu alana da yol açan ekipler, burada kalan vatandaşların çadırlarına daha kolay ulaşması sağlayacak.Bu sayede yolların daha kullanışlı hale geleceğini belirten yetkililer, mevsimlik tarım işçilerinin daha iyi şartlarda kalabilmeleri için kilit taş desteği sağlayarak alt zemininin daha kullanışlı hale getirileceğini söylediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.