İYİ PARTİ ATAÇ’I ZİYARET ETTİ:

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş ve Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk ile bir araya geldi.

İYİ PARTİ ATAÇ’I ZİYARET ETTİ:
11 Mart 2021 Perşembe 12:22

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın siyasi parti temsilcileri ile temasları devam ediyor.

Son olarak İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş ve Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ataç ve konukları, kent ve ülke gündemine ilişkin sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Parti faaliyetleri hakkında Başkan Ataç’a bilgiler veren Ektaş ve Türk, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kenti ziyaretinde gösterdiği alaka için de Başkan Ataç’a teşekkür etti.

“Uzlaştırıcı ve yakınlaştırıcı bir belediye başkanı”

İYİ Parti İl Başkanı Ektaş ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Ahmet Ataç Başkanımız çok nazik ve zarif bir davranış göstererek Genel Başkanımız Meral Akşener’in karşılanması ve esnaf ziyaretlerinde kendisine refakat etti. Biz de bunun karşılığında kendisine teşekkür etmek istedik. Zaten Ahmet Başkan tutumları ve hizmetleri ile topluma örnek olan, barıştırıcı, uzlaştırıcı ve yakınlaştırıcı bir belediye başkanı. Bunu Sayın Genel Başkanımız Akşener’in ziyaretinde de görmek bizleri memnun etti, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Ortak paydada tutan bir insan”

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail Türk ise “Sayın Ahmet Ataç’ı sadece ittifak ortağı bir belediye başkanımız olarak değil bütün siyasi partilerin tabanındaki insanları birleştirici, ortak paydada tutan bir insan olarak görüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in şehrimize ziyaretinde gösterdiği ilgi için de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisini aramızda görmek bizleri çok mutlu ediyor” sözlerini kullandı.

“Diyalog ortamına ihtiyacımız var”

Konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Başkan Ataç ise “İYİ Partili dostlarımız ile her fırsatta bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Kentimizin ve ülkemizin geleceğine katkı sunabilmek için diyalog ortamına ihtiyacımız var. Kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyaset dilinin hiç kimseye bir faydası olmadığını düşünüyoruz. Bu çerçevede İYİ Partili dostlarımızla da bir araya gelmeye, kentimiz ve ülkemiz için güzel olanı konuşmaya devam edeceğiz. Ziyaretleri için de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.