İş insanı Göral Çatak’tan 21 yıllık vefa

İş insanı Göral Çatak, dünyanın en büyük üç ozanı arasında yer alan Mahzuni Şerif’i ölümünün 21 yılında saygı, sevgi ve özlemle yad etti.

İş insanı Göral Çatak’tan 21 yıllık vefa
17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:19

Ardında 453 plak, kaset bırakan, Türkiye’de ozan geleneğinin önemli isimlerinden biri olan Aşık Mahzuni Şerif’in vefatının üzerinden 21 yıl geçti.  Yardımseverliliği, Mustafa Kemal Atatürk ve Mahzuni Şerif hayranlığı ile tanınan iş insanı Göral Çatak, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük halk ozanını özlem ve sevgi ile yad etti. Göral Çatak, Aşık Mahzuni Şerif’in vefatının 21’inci nedeniyle yayınladığı mesajında, “Dünyanın en büyük üç ozanı arasında gösterilen Aşık Mahzuni Şerif, halk ozanlarının en önemli isimlerindendir. Ölümünün 21’inci yıl dönümünde sevgi, saygı, özlem ve rahmetle yad ediyorum” ifadelerini kullandı. Çatak, “Mahzuni Şerif dürüst bir insan olmasından, Ezilmiş gariban Anadolu insanının sesini dünyaya duyuran birisi olması beni çok etkilemiştir. Onda olan duygular bende de var. Çalışma azmimi ondan feyz alıyorum. Hayata bakışını kendime rehber edindim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.