Demokrat Parti İl Başkanı Özcan'dan AK Parti'ye: İsminiz değil alnınız ak olmalı

Millet İttifak’ı bileşenleri toplu olarak basın karşısına geçerek 28 Mayıs seçiminin startını verdi. Toplantıda konuşlan Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, AK parti ve Cumhur İttifakı’na çok sert sözlerle yüklenerek, “Bunlar bir kez daha kazanırsa ya nefes aldığımız havayı çalarlar, ya da oksijenimizi bize satarlar” dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Özcan'dan AK Parti'ye: İsminiz değil alnınız ak olmalı
17 Mayıs 2023 Çarşamba 15:05

Özcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  Biz diyoruz ki “durmak yok çalışmaya devam” onlar diyor ki “durmak yok çalmaya devam” Vatanı çaldılar en son 14 Mayıs’ta oylarımızı Çaldılar. Biz diyoruz ki adınızın ak olması yetmez alnınızda ak olsun. Ancak bunlar çalmak üzerine kurdukları sistemin devam etmesini istiyorlar. Bunlar bir kez daha kazanırsa ya nefes aldığımız havayı çalarlar, ya da oksijenimizi bize satarlar. Bundan sonrada hiç birimize siyaset yapma imkanı vermezler. Her türlü baskıyı yapacaklar. İşimiz çok vaktimişz az herkes birilerini ikna etmek zorunda. Eğer çocuklarımızın geleceği Türkiyemizin bekası için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ben elimden ne geliyorsa yapacağıma namus sözü veriyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer Hüsenkayar - 11 ay önce
Yalancısın senin aldığın nefes bile haram. Bundan sonra sana sayaç takacağım aldığın nefesin parasını ödeyeceksin. Eakişehirin yüz karası konuşmalarına dikkat et doğruları konuş