İnönülü kadınlara araba bakım kursu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sunduğu ücretsiz danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra açtığı kurslarla da kadınlara yönelik günlük yaşam becerilerini güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Eşitlik Birimi tarafından düzenlenen İnönü ilçesinde ‘Kadınlara Araba Bakım Kursu’ ile sürücü veya sürücü adayları araba bakımı konusunda bilgilendiriliyor.

İnönülü kadınlara araba bakım kursu
01 Eylül 2021 Çarşamba 15:17

Büyükşehir Belediyesi, verdiği ücretsiz eğitimlerle farklı alanlarda kadınların günlük yaşam becerilerini geliştirmelerine destek oluyor. Eşitlik Birimi tarafından geçtiğimiz yıllarda da verilen ve büyük ilgi gören Kadınlara Araba Bakım Kursu bu yıl İnönü’de başladı. Toplumsal cinsiyette eşitlik sağlamak amacıyla farklı branşlarda da gerçekleştirilen araç bakım kursu üç hafta sürecek ve kadınlara, motor bakımı, lastik değiştirme, far bakımı gibi konularda eğitimler verilecek. Ayrıca İnönü’deki kadınlardan gelen talep doğrultusunda traktör ile ilgili eğitimler de programa eklendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sabriye Arman - 3 yıl önce
Aynı kurstan Odunpazarı yada Tepebaşı'nda da açılsa. Büyük Şehir Belediyesine teşekkürler. Her zaman farklılığını gösteriyor