HÜKÜMET KAHVECİ ESNAFINI DIŞLADI

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan, Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Kahveciler Odası’nı ziyaret etti.

HÜKÜMET KAHVECİ ESNAFINI DIŞLADI
26 Ocak 2019 Cumartesi 12:36

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan, Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu ve Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Kahveciler Odası’nı ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçimler hakkında bilgi alındı. Oda Başkanı Zeki Çoban ziyaretimizde kahvehanelerde sigara içilen içilmeyen bölüm yapılmasının istendiğini ama bu konuda herhangi bir şey yapılmadığını ifade etti. Hükümetin, kahveci esnafını dışladığını, KOSGEB’ ten yararlanamadığını, kredi çekemediklerini dile getirerek, esnaf olmazsa devletin gelir kalemlerinden olan vergiyi nereden alacak? Diye soran Başkan Zeki Çoban, Türkiye genelinde kayıtlı 85 bin kahveci olduğunu ve toplumumuzda kahvehane kültürünün Osmanlı’dan gelen bir gelenek olduğunu ancak gerekli değeri görmediğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.