Her yeni doğan bebek için bir fidan

Eskişehir'de İl Sağlık Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile dünyaya gelen her bebek için bir fidan dikilip, ebeveynlerine sertifika verilecek

Her yeni doğan bebek için bir fidan
06 Şubat 2018 Salı 12:49

Eskişehir'de, İl Sağlık Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen "Her Yenidoğana Bir Fidan" adlı kampanyayla, Devlet Hastanesinde doğan bebekler için birer fidan dikilecek.

Yenidoğan bebekler adına bir fidan dikilmesine ilişkin iş birliği protokolü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ile Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel tarafından imzalandı.

Eskişehir'e yeni yeşil alanlar kazandırmak, topluma ağaç ve orman sevgisini aşılamak, fidan dikme alışkanlığı edindirmek, çevre anlayışının gelişmesine katkı sağlamak için sosyal sorumluluk olarak hayata geçirilen projeyle, Eskişehir Devlet Hastanesinde dünyaya gelen her bebek için bir fidan dikilecek ve ebeveynlerine günün anısına sertifika verilecek.

Orman Bölge Müdürü Temel, imza töreninde yaptığı konuşmada, İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptıkları protokolün kurumlar arası iş birliğinin güzel bir örneği olacağını söyledi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Bilge de sağlık hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini belirterek, "Her Yenidoğana Bir Fidan" kampanyasıyla artık Eskişehir Devlet Hastanesinde dünyaya gelen bebeklerin dikili bir ağacı olacağını ifade etti.

İmza töreninde, Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ile Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri hazır bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.