MART SANAT ŞUBAT’TA SANATSEVERLERİ BEKLİYOR

Mart Sanat Galerisi, Şubat ayı programı açıklandı.

MART SANAT ŞUBAT’TA SANATSEVERLERİ BEKLİYOR
06 Şubat 2018 Salı 13:30

Mart Sanat Galerisi sanatçı ve sanatseverlerin buluşma adresi olmaya devam ediyor. 10 Şubat’ta Zeliha Akçaoğlu’nun resim sergisine ev sahipliği yapacak olan Galeri, 14 Şubat Sevgililer Gününü de unutmadı. Yunus Emre Dörtlüsü, 14 Şubat’ta sevgililer için sahne alacak. 17 Şubat’ta ise eğitimci yazar Halil Arık söyleyişe gelecek. 

Mart Sanat Galeri Yönetici Ortağı Mekin Kılıç ve Mart Sanat Galeri İletişim-Basın Yayın ve Sanat Danışmanı Sevim Şahin düzenledikleri basın toplantısında Şubat ayında gerçekleşecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Kılıç, 10 Şubat’ta Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Prof. Dr. Zeliha Akçaoğlu’nun resim sergisini Eskişehirlilerle buluşturacaklarını aktardı. 14 Şubat’ta Yunus Emre Dörtlüsü’nün Sevgililer Günü dolayısıyla bir dinleti gerçekleştireceğini söyleyen Kılıç, 17 Şubat’ta ise eğitimci yazar Halil Arık ağırlayacaklarını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.