Hatipoğlu Sivrihşisarda'ydı

İYİ Parti Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşla buluştu.

Hatipoğlu Sivrihşisarda'ydı
20 Nisan 2023 Perşembe 12:50

Beraberinde milletvekili adayları ile birlikte Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerini ziyaret eden Hatipoğlu, ilçe pazarını gezdi, vatandaşın sorunlarını dinledi. Vatandaşlar gıda fiyatlarındaki hızlı yükselişten şikayet ederken, Hatipoğlu bu sorunların Millet İttifakı iktidarında çözüleceğini ifade etti. Esnafları da gezen Hatipoğlu, bayram öncesi esnafın durumunu sordu. İYİ Partililer daha sonra Sivrihisar ilçesinde Nebi Hatipoğlu tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğine İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, İl Başkanı Emine Edizgil ile kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı. Edizgil, “ İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı olarak, İl Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekili Adaylarımız ile birlikte, Milletvekili Adayımız Nebi Hatipoğlu’nun Sivrihisar'daki iftar programına katılarak Sivrihisarlı hemşehrilerimiz ile buluştuk. Bizlere ev sahipliği yapan Sivrihisar İlçe Başkanımız Recep Toptaş ve Yönetim Kuruluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.