Mezarlıklarda on binlerce çiçek dağıtıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlıklara ziyarete giden Eskişehirlilere yakınlarının kabirlerine dikmeleri için ücretsiz on binlerce çiçek dağıttı.

Mezarlıklarda on binlerce çiçek dağıtıldı
20 Nisan 2023 Perşembe 13:59

Cadde ve bulvarları kendi seralarında özenle yetiştirdiği rengarenk çiçekler ile donatan Büyükşehir Belediyesi, özel günlerde de vatandaşları unutmuyor.

Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği ve yıllardır devam eden uygulamayı bu yıl da sürdürerek arife günü mezarlıklarda yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara rengarenk çiçekleri ücretsiz olarak dağıttı.

Kent merkezinde Asri, Odunpazarı, Esentepe ve Zincirlikuyu mezarlıklarının yanı sıra ilçelerde de yıllardır olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesi kurulan stantlarda çiçek dağıtımı gerçekleştirilirken, vatandaşlar uygulama nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan dağıtımlara büyük ilgi gösteren vatandaşlar, “Yıllardır bir gelenek olan bu uygulamanın devam etmesini çok değerli buluyoruz. Bayram öncesi yakınlarımızın mezarlarına rengarenk çiçekler diktik. Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve tüm emekçilere çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Ayrıca vatandaşların kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmesi için Asri Mezarlığa arife gününden itibaren bayram süresince ücretsiz otobüs ring seferleri düzenleniyor

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.