Hatipoğlu için bir tek adım kaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, lideri olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurmasının ardından, siyasi kulisler hareketlendi. Nebi Hatipoğlu’nun aday gösterileceği neredeyse kesinleşirken, Hatipoğlu’na yakın isimlerin paylaştığı “çok yakışacak” görseli çok sayıda AK Partili tarafından paylaşıldı.

Hatipoğlu için bir tek adım kaldı
06 Ocak 2024 Cumartesi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni yılın ilk günlerinden itibaren, partisinin belediye başkan adaylarını belirlemek için AK Parti Genel Merkezi’nde yoğun bir çalışma yürütüyor.

MHP ile 30 büyükşehir ve 29 ilde ittifak yapacak olan AK Parti, Eskişehir adayını Pazar günü açıklayacak.

O isim Nebi Hatipoğlu

Erdoğan'ın belediye başkan adaylarını Pazar günü açıklayacaklarını duyurması, AK Parti kulislerini hareketlendirirken yaşanan bu hareketlilik tüm okların Nebi Hatipoğlu üzerine çevrilmesine neden oldu. Yapılan açıklama ardından il binasında Süleyman Reyhan ile verdiği poz ardından Nebi Hatipoğlu’na yakın isimler “çok yakışacak” görsellerini paylaşmaya başladı. Uzun süredir AK Parti’nin adayı olacağına kesin gözüyle bakılan Nebi Hatipoğlu’nun adaylığının resmiyet kazanması için tek bir adım kaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.