Hatipoğlu her an açıklanabilir

AK Parti’ye geçtiği günden itibaren adı Büyükşehir Belediye başkan adaylığı ile anılan Nebi Hatipoğlu’nun adaylığı neredeyse kesinleşti. Hatipoğlu’nun Tepebaşı’nda Dündar Ünlü Odunpazarı’nda ise Burhan Sakallı ile yerel seçimlerde boy göstermesi bekleniyor.

Hatipoğlu her an açıklanabilir
22 Aralık 2023 Cuma 19:28

İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun uzun süredir Eskişehir’den Büyükşehir Belediye başkan adaylığı ile anlıyordu. Bugün sabah saatlerinde aday adayları ile bir araya gelen Nebi Hatipoğlu’nun bu toplantı sonrasında adaylığına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak, gözler AK Parti genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da. AK Partili çok sayıda ismin görüşü; Hatipoğlu, masadaki tek isim ve sadece Erdoğan’ın oluru beklendiği yönünde. Hatipoğlu şimdilik bu oluru beklerken boş durmuyor. Odunpazarı’nda Burhan Sakallı’dan yana tavır alan Hatipoğlu, Tepebaşı’nda ise Dündar Ünlü ismi üstünde oldukça ısrarlı, ayrıca Hatipoğlu meclis üyelikleri konusunda ise parti üyelerinden ziyade blok oy getirebilecek isimler için arayışını sürdürüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.