Tepebaşı aday adayı Ahmet Sivri finalde

Adalet ve Kalkınma Partisi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için son aşamaya geldi. Tepebaşı için erken yol alan Ahmet Sivri’nin adı adaylık için gündemde.

Tepebaşı aday adayı Ahmet Sivri finalde
23 Aralık 2023 Cumartesi 15:34

AK Parti’nin Tepebaşı adaylığına iki ismin yakın olduğu ifade edildi. Eski il başkanı Dündar Ünlü ve eski ilçe başkanı Ahmet Sivri’nin ‘finale kaldığı’ öğrenildi.

AK Parti’de aday belirleme süreci devam ediyor. Teşkilatın nabzının tutulduğu temayülün ardından son bir aydır anket çalışmaları gündemde. Büyükşehir Adayını 27 Aralık Çarşamba günü açıklaması beklenen AK Parti’de Odunpazarı ve Tepebaşı mesaisi başlayacak.

Tepebaşı Belediyesi için Mustafa Birsen, Ahmet Sivri, Av. Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Erkan Koca ve Fazlı Özkartal başvuru yapmıştı.

Başvuru yapmamış olmasına rağmen eski il başkanları Dündar Ünlü ve Av. Zihni Çalışkan’ın isimleri Tepebaşı adaylığı için geçiyor. Özellikle Ünlü’nün ismi son günlerde sık duyulmaya başlandı.

Temayülden ve anketlerden iyi sonuç alan Ahmet Sivri ya da Dündar Ünlü’den birinin aday gösterilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.