Hatipoğlu AK Parti'ye geçiyor

TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel Hatipoğlu, İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'nun AKP'ye geçeceğini iddia etti. Bir diğer gazeteci İsmail saymaz ise Hatipoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğini doğruladığını söyledi.

Hatipoğlu AK Parti'ye geçiyor
06 Kasım 2023 Pazartesi 22:47

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AK Parti’ye geçeceği iddia edilen Nebi Hatipoğlu ile ilgili TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, bir kez daha aynı iddiayı gündeme getirdi. Gazeteci İsmail Saymaz ise Nebi Hatipoğlu ile konuştuğunu ve AK Parti’ye geçeceğini doğruladığını söyledi Saymaz,, "İyi Parti’den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, yarın AK Parti’ye katılıyorum. Bu bilgiyi Hatipoğlu’na sordum, katılacağını doğruladı" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir adaylığına yaklaştı

İYİ parti istifası sonrasında AK Parti’ye geçerek Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı yönünde iddialarla gündeme gelen Nebi Hatipoğlu’nun yarın AK Parti saflarına katılması bekleniyor, şayet bu olursa Hatipoğlu’nun büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı da kimse için sürpriz olmayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.