Hasan Hüseyin Köksal: AK Parti gidiyor diye düşünüyor yağlı tabaka uzak duruyor biraz anlaşılan

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, yapılan bağış kampanyasını eleştirdi. “AK Parti üzerinden zengin olanlar nerede?” diye sordu. Köksal, “AK parti gidiyor diye düşünüyor yağlı tabaka uzak duruyor biraz anlaşılan” dedi.

Hasan Hüseyin Köksal: AK Parti gidiyor diye düşünüyor yağlı tabaka uzak duruyor biraz anlaşılan
16 Şubat 2023 Perşembe 14:07

Depremzedeleri için düzenlenen bağış kampanyasında tanınan iş adamları ve bürokratların bağış kampanyasına tam destek vermediklerini ifade eden Köksal, “Rakamlar yanıltmasın yardım kampanyası istenilen yerde değildir” dedi. Çocukların kumbarasını bağışladığı bir yerde daha fazla bağış toplanması gerektiğini ifade eden Köksal, “Büyük şirketler 20 yıldır AK Parti üzerinden zengin olanlar, siyasete kene gibi yapışmış kişiler komik rakamlar bağışladı. Bir çok zengin böyle. Bu neyi gösteriyor? AK Parti gidiyor diye düşünüyor yağlı tabaka, uzak duruyor biraz anlaşılan! Eskişehir de mesela AK Parti üstünden zengin olan 150 kişi sayabiliriz mesela. Bu  iş adamlarının sesleri çıkmıyor! Onlar başka kanaldan yaptılar ise örnek olması İçin paylaşsınlar ki milletin yardım yapma isteği artsın . Devlet ihalesi alıp karnını kaşıyanlarında sesi çıkmıyor; ihale için yaptığınız lobide harcadığınız enerjiyi birazda yardımlar İçin yapsanız ne kaybedersiniz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.