Harun Karacan sorusuna Ahmet Ataçlı Kazım Kurtlu yanıt

AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay ile AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti’nin Eskişehir’e kazandırdıklarını anlatmak için basın mensuplarının karşısına çıktılar. Soru cevap kısmında AK Parti’nin bir diğer milletvekili Harun Karacan’ın nerede olduğu sorusu sorulması üzerine Avcı, “Bana değil kendisine sorun” yanıtını verdi.

Harun Karacan sorusuna Ahmet Ataçlı Kazım Kurtlu yanıt
27 Ekim 2021 Çarşamba 19:02

AK Partili vekiller arasında iplerin gergin olduğu uzun süredir konuşuluyordu. AK Parti’nin Eskişehir’e yaptığı yatırımların anlatıldığı basın toplantısında bu gerginlik bir kez daha gündeme geldi. Soru cevap kısmında bir gazetecinin Harun Karacan neden bu toplantıda yok sorusunu yöneltmesi üzerine, “Onu Harun Bey’e sorun. Niye gelmemiş? Bilmiyorum… İsmail Sönmez’in cenazesindeydik biz, oradan geldik.” Yanıtını verdi. Yine soru cevap bölümünde konu Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından, korona virüs pandemisinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının anısına yaptırılan Varlığınız Sağlığımız Anıtı’nın açılışına gelince Nabi Avcı, “Kazım Kurt o açılışa katıldı mı?” diyerek Eskişehir siyasetinde bu tür şeylerin yaşandığını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim bulut - 2 yıl önce
Sanki kendileri ortalıkta görünüyor da, tencere dibin kara hesabı.