Stadın ve Millet Bahçesinin isimleri belli oldu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Yeni Stadyumun adının "Yeni Atatürk Stadyumu" olarak tescilleneceğini açıkladı.

Stadın ve Millet Bahçesinin isimleri belli oldu
27 Ekim 2021 Çarşamba 19:15

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ile Millet Bahçesinde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Avcı, Eskişehir Millet Bahçesinin adının "Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi" olarak  Yeni Stadyumun ise "Yeni Atatürk Stadyumu" olarak tescilleneceğini açıkladı. Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Eskişehir'e geldiği zaman Millet Bahçesine getirerek söylemek istediklerini ancak programın uygun olmadığını bu nedenle dün akşam söyleyebildiklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.