Gürol Yer: Varsa yoksa rant odaklı, iftira kumpaslı ve limitsiz harcamalı bir seçim

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yer, İnsanların iki cephenin birini tercih etmeye mecbur bırakılma duygusunu yaşadığını belirterek, “Sahte su faturaları, kurgu görseller, birbirlerine iftira hikayeler ile şehir gündemi değiştirilmekte, değiştirilmeye çalışılmaktadır. Güzel Eskişehir adı maalesef gözlerini rant hırsı bürümüş menfaat, inşaat, emlak, rant lobisi aşıklarınca kirletilmekte, adımıza zarar verilmektedir” dedi.

Gürol Yer: Varsa yoksa rant odaklı, iftira kumpaslı ve limitsiz harcamalı bir seçim
28 Şubat 2024 Çarşamba 13:40

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer haftalık basın toplantısında yerel seçim sürecini değerlendirdi. Yer, İnsanların iki cephenin tarafı olmaya ikisinden birini tercih etmeye mecbur bırakılma duygusunu yaşadığını belirterek, "Hür ve müstakil İyi Parti ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir’de de bu danışıklı döğüşü, bu kayıkçı kavgasını bu cambaz gösterisini bozuyor ve bozacaktır. Asil Milletimize 22 yıldır Ülkenin getirildiği durum ve düşürüldüğü mağduriyet sebebinin bu ikili kumpas kumpanyası olduğunu çok rahat anlatıp, ispatlamaktayız” dedi.

Sahte su faturalar, kurgu görseller, birbirlerine iftira hikayeler ile şehir gündeminin değiştirilmekte, değiştirilmeye çalışılmakta olduğunu belirten Yer, “Güzel Eskişehir adı maalesef gözlerini rant hırsı bürümüş menfaat, inşaat, emlak, rant lobisi aşıklarınca kirletilmekte, adımıza zarar verilmektedir. Ekonomiden hiç bahsedilmiyor, akaryakıt fiyatları, ekmek fiyatları, enerji fiyatları görülmüyor, görülmesi istenmiyor, Sığınmacı işgalcilerin şehre ve sosyolojiye verdikleri zarar hiç akıllarına gelmiyor varsa yoksa rant odaklı, iftira kumpaslı ve limitsiz harcamalı bir seçim kampanyası yürütülmektedir. Bir tır dorsesinin aylık 50 bin lira, bir duvarın 500 bin liraya kiralandığı, verilen yemek, kiralanan alanların konumlarını düşündükçe ikili senaryo oynayanlarının ne için mücadele ettiklerini çok iyi anlayabiliyoruz… Sürecin ve gelişmelerin takdirini değerli hemşehrilerimize bırakıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.