Garip Yıldırım: Odunpazarı’nda çalışmalarımız bir halk hareketine dönüşmüştür

DSP’den aday olamayacağına ilişkin iddialara sert çıkan Garip Yıldırım, adaylığının devam ettiğini çekilme gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, “Odunpazarı’nda çalışmalarımız bir halk hareketine dönüşmüştür” dedi.

Garip Yıldırım: Odunpazarı’nda çalışmalarımız bir halk hareketine dönüşmüştür
13 Mart 2024 Çarşamba 14:12

DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Garip Yıldırım kendisine yönelik daha önceden CHP Adaylığına başvurduğu için aday olamayacağı ile ilgili iddialara yanıt verdi. Yıldırım, CHP Büyükşehir adaylığından daha önceden çekildiğini ve elinde imzalı belge olduğunu belirterek, “Odunpazarın da çalışmalarımız halk hareketine dönüşmüş olup çalışmalarımız devam etmektedir. Halkımız bizimle beraber halkımız 31 Martta bir başarıya imza atmak için hedefe kitlenmiş koşar adımlarla ilerlemektedir bizlerle beraber yol yürümek isteyen Odunpazarlı hemşerilerimizi halk hareketimize davet ediyoruz” dedi.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.