EYT’LİLER CHP’LİLERE DERT YANDI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, Alaattin Park'ta CHP'liler ile bir araya gelerek sorunlarına çözüm bulunmasını istedi

EYT’LİLER CHP’LİLERE DERT YANDI
03 Şubat 2019 Pazar 13:58

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup BaşkanvekiliVeli Ağbaba ve CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü,  emeklilikte yaşa takılan  vatandaşlarla Alaatin Park’ta bir araya geldi.

Özel, toplantıda yaptığı konuşmada “Bin odalı saraya para buluyorlar, on binlerce danışman kadrosuna para buluyorlar, bakan yardımcısının ikinci maaşına, yüz bin liralık maaşlarına para buluyorlar, 125 bin tane makam aracına para buluyorlar ama EYT’ye gelince para bulamıyorlar. Siyaset öncelik belirleme işi. Önceliği başka yerlere verip size vermiyorsa sizin siyasete müdahale etmeniz lazım.  Müdahale nasıl yapılır? Siyasetçilere baskı kurarak yapılır. Sandık önüne geldiğinde ondan hesap sorularak yapılır. Bu işin utanması, sıkılması yok. Kim size sahip çıkıyorsa sizde ona sahip çıkacaksınız” ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.